Welkom bij 2dehands Aquarium - Apeldoorn's Aquariumparadijs!

Ontstaan in een Schuur, Gegroeid tot een Aquarium Walhalla

In maart 2022 begon ons avontuur in de bescheiden setting van een schuur. Gedreven door een passie voor aquaria en de wens om deze prachtige hobby toegankelijk te maken voor iedereen, zijn we vanuit onze bescheiden start gegroeid tot wat we vandaag zijn.

Van de Nagelpoelweg naar de Asselsestraat

In juni 2022 openden wij onze deuren aan de Nagelpoelweg te Apeldoorn. Deze stap was niet alleen een verhuizing, maar een sprong voorwaarts om ons aanbod te vergroten en nog beter bereikbaar te zijn voor onze gewaardeerde klanten.

Thuis aan de Asselsestraat

Met trots kondigen wij aan dat we sinds mei 2023 een nieuw thuis hebben gevonden aan de Asselsestraat 251A in Apeldoorn. Deze locatie biedt niet alleen meer ruimte voor ons groeiende assortiment, maar is ook gunstig gelegen voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en expertise op het gebied van aquariums.

 

Start vandaag nog uw nieuwe hobby... het Aquarium

Groei in Assortiment, Groei in Kwaliteit

Bij 2dehands Aquarium streven we ernaar om meer dan alleen een winkel te zijn; we zijn een gemeenschap van aquariumliefhebbers die hun passie delen. Sinds de opening aan de Asselsestraat hebben we ons assortiment verder uitgebreid. Naast gebruikte aquariums en toebehoren bieden we nu ook gloednieuwe aquariums, prachtige Tropica planten en een uitgebreid assortiment tropische vissen.

 

Onze Missie

Bij 2dehands Aquarium streven we ernaar om de beste ervaring te bieden aan zowel beginnende als ervaren aquariumliefhebbers. Onze deskundige medewerkers delen graag hun kennis en staan klaar om u te helpen bij het creëren van uw droomaquarium.

Welkom in onze winkel

Kom langs en ontdek de magie van onze onderwaterwereld. Of u nu een doorgewinterde aquarist bent of gewoon uw eerste stappen zet in deze betoverende hobby, wij heten u van harte welkom bij 2dehands Aquarium in Apeldoorn!